Project Manager - België

  • België
  • Kortrijk, Belgium

Project Manager - België

Job description

Werken voor NaviTrans is deel uitmaken van een team. 


Bij NaviTrans zijn we dagelijks toegewijd aan het leveren van een hogere standaard in logistieke software in transport, warehousing en forwarding, gebaseerd op de noden van onze klanten. Deel je onze passie voor kwaliteit op maat? Lees dan snel verder! 

Young & Partners – NaviTrans is momenteel op zoek naar een nieuwe collega Project Manager (m/v) te Kortrijk. 

Als projectmanager bij NaviTrans neem je de leiding over verscheidene projecten waarbij je garant staat voor het opleveren van de beste mogelijk kwaliteit van onze logistieke software aan onze klanten. Hierbij bewaak je steeds de volgende 3 belangrijke pijlers: de timing, het budget en de scope van het project. 


Door een professionele, eerlijke en open communicatie weet je het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden en word je hun eerste aanspreekpunt. Als echte people-manager ben je de ideale tussenpersoon tussen je klant en je team. Je begeleidt jouw projectteam naar een kwaliteitsvolle oplevering, staat garant voor een goede dienstverlening naar de klant toe maar verliest daarbij je team en je bedrijf niet uit het oog. Je bent de coach van je team en kan ervoor zorgen dat iedereen zich vlot kan integreren in het projectteam. Je stuurt bij waar nodig en bewaakt de timing van je project. 

Daarnaast sta je ook in voor de correcte facturatie naar onze klanten toe en zorg je voor een nauwkeurige rapportage en registratie binnen je projecten.

Requirements

Profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma of bent gelijkwaardig in kennis en/of ervaring. 
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring achter de rug als projectmanager of als verantwoordelijke in een projectmatige werkomgeving.
  • Kennis en/of ervaring in de ERP-wereld of de logistieke sector (transport, warehousing) is een pluspunt.
  • Je bent communicatief sterk en bent een echte people-manager. Open en eerlijk communiceren met respect voor alle partijen is een van je grootste sterktes. 
  • Je werkt autonoom en nauwkeurig, met oog voor detail en gestructureerd. 
  • Je werk resultaatgericht en hecht veel waarde aan kwaliteit. 
  • Je presteert onder druk, bent stressbestendig en verantwoordelijk. 
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Goede kennis Frans is een absolute plus. 

 

Wat hebben we te bieden?

We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke fulltime functie in een jong en dynamisch team binnen een groeiend internationaal bedrijf. 

Een familiale werksfeer met fijne en gemotiveerde collega's. 

Een motiverend salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen, afgestemd op je kennis en ervaring.