Developer NAV - België

  • België
  • Kortijk, Belgium

Developer NAV - België

Job description

Werken voor NaviTrans is deel uitmaken van een team.

 

Bij NaviTrans zijn we dagelijks toegewijd aan het leveren van een hogere standaard in logistieke software in transport, warehousing en forwarding, gebaseerd op de noden van onze klanten. Deel je onze passie voor kwaliteit op maat? Lees dan snel verder!

 

Na onze oprichting in ’99 in Kortrijk, zijn we op korte tijd gegroeid van klein bedrijf naar een internationale business met over 300 klanten in 20 verschillende landen.

Zo hebben we kantoren in onder andere Denemarken, Frankrijk, en Litouwen, met partners die onze idealen delen en onze services aanbieden in andere gebieden. We blijven groeien en hebben daarbij steeds nood aan vernieuwing en ondersteuning. Hiervoor hebben we jou nodig.


Als NAV Developer kom je terecht in een jong team waar je instaat voor de ontwikkeling en de aanpassing van de software. Hierbij speel je zowel een rol bij de analyse en het design van de oplossing, als bij het coderen en het testen ervan.Tijdens de inwerkingsfase zullen je collega's je begeleiden in de Dynamics NAV ontwikkelomgeving. Je wordt opgenomen in een vast team dat verantwoordelijk is voor de haar toegewezen projecten.

Requirements

Wie zoeken we? 


  • Je hebt een diploma bachelor of master informatica op zak. 
  • Je bent vlot tweetalig ( Nederlands/Engels) 
  • Sleutelwoorden in deze job zijn dynamisme, creativiteit, oog voor kwaliteit, teamspirit, analytisch denkvermogen, inzet.
  • Kennis en/of ervaring in Dynamics NAV (Navision) 
  • Kennis en/of ervaring van de logistieke sector ( transport,warehousing) 

Wat hebben we te bieden? 


Je krijgt een uitdagende functie binnen een jong, dynamische team van een groeiend internationaal opererend bedrijf. 

Een motiverend salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen in functie van je ervaring.